Vrijwilligers Gezocht

Als voetballer of betrokkene bij Klein Dochteren weet u dat onze vereniging draait op vrijwilligers. Wekelijks zijn er tientallen actief. Als jeugdleider, als trainer, in de kantine of in een bestuursfunctie… op tal van andere manieren maken zij het mogelijk dat wij en onze kinderen elke week kunnen sporten.

Zonder vrijwilligers geen voetbal. Dankzij hun inzet gaat het goed met onze club. Zo goed zelfs, dat het aantal leden al jaren groeit. Dat is natuurlijk prachtig. Maar meer leden betekent ook: meer teams, meer taken en dus ook: meer vrijwilligers nodig.

Heeft u hart voor Klein Dochteren?
Daarom doen we een beroep op u als ouder. Vindt u het ook belangrijk dat Klein Dochteren blijft bestaan voor alle kinderen die willen voetballen? Heeft u ook hart voor onze club? Meldt u dan aan als vrijwilliger. Dat kan op verschillende manieren: via de leider of trainer van het team of via het e-mailadres van de vereniging: info@kleindochteren.nl

U heeft weinig tijd? Geen probleem. Met een uur per week zijn we al geholpen. Geeft u zich daarom vandaag nog op als vrijwilleger.

Samen houden we onze vereniging sterk!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *