Scholierentoernooi 2014

Scholierentoernooi 2014 bij v.v. Klein Dochteren

Net als in voorgaande jaren organiseert voetbalvereniging Klein Dochteren een scholierentoernooi voor de basisschoolgroepen 3, 4, 5 en 6 van de scholen van voornamelijk de “oude gemeente” Lochem. De uitnodigingen hiervoor zijn inmiddels verzonden aan: OBS Juliana Almen, OBS De Barchschole, CBS Prins Willem Alexander, ODB De Branink, Meester G. Propschool, CBS Prins Hendrik, St. Josephschool, Daltonschool Nettelhorst, CBS De Rank, OBS De Vennegötte en OBS De Toermalijn. De OBS Juliana uit Almen vervangt (naar wij hopen) hierbij de OBS Exel die opgehouden is als zelfstandige school te bestaan.

Het toernooi zal op woensdagmiddag 23 april 2014 op de velden van v.v. Klein Dochteren worden gehouden. Opgeven kan tot 22 maart via de website van onze voetbalvereniging. Met ingang van 1 maart, tot de sluitingsdatum, is hiervoor een link op de website geopend.

Er wordt gespeeld met gemengde teams. De wedstrijden, van 15 minuten, worden gespeeld met teams bestaande uit 8 spelers, waarin minimaal 2 meisjes zitten. Er wordt ingedeeld naar leeftijdsklasse waarbij de mogelijkheid wordt geboden om ook in mixklassen, bijvoorbeeld leerlingen uit groep 3 en 4 die samen een team vormen, uit te komen.

Langs deze weg willen we alle leerlingen van bovengenoemde scholen uitnodigen om, (mogelijk opnieuw), deel te nemen aan ons toernooi. Verder nodigen we leraren, ouders, familieleden en verdere belangstellenden uit om op die dag te komen kijken. U bent van harte welkom op ons complex.

Namens de jeugdcommissie van v.v. Klein Dochteren,

De toernooiorganisatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *