MB1 TRANSFERNIEUWS

Transfernieuws1

29 augustus 2014 een bezoek aan hoofdsponsor Tap & Van Hoff Notarissen. ” Zo Daan transfers van jullie werkplekken ? Dat is ook waar ik voor kom”. Dat notaris Siebelink uitsluitend voor het beste van het beste gaat was ruikbaar. De geur van Sigma verf in de werkkamer was overduidelijk aanwezig,

kantoor Daan

Een van de nieuwe werkplekken Tap & Van Hoff

“De transfer deadline komt naderbij Daan er moet wat gebeuren” “DR. Jacobo wat heb je nodig ? Gaat het je om kwantiteit of kwaliteit ?” “Beide Daan, maar ik heb liever 1 Ibrahimovic dan 10 Manolev’s” ” Ok duidelijk, hier een blanco cheque. De huizenmarkt trekt volgends de media aan en dat is voor ons weer spek op de botten. Over 15 jaar kampen we wel met een koophuizen overschot, maar wie dan leeft wie dan zorgt”

30 augustus 16:00 uur Ruurlo. Het derde gesprek met Maaike “DE SLOPER” P. uit Ruurlo. De 1.86 cm lange Maaike deelde mede dat ze bij Ruurlo zou blijven en daar de damesselectie gaat versterken. Breng-haal service was geregeld, riante onkostenvergoeding, maatschappelijke stage bij de hoofdsponsor en een premiestelsel waren niet voldoende.

4 september toch nog goed nieuws. Komend seizoen verwelkomen wij Lisette Visbeek & Amber v.d Kolk bij de MB1 selectie. Beide dames hebben er al wat trainingen opzitten en een 1 jarig contract ondertekend. Twee ruwe diamanten die de komende weken nog wat polijstwerk nodig hebben. Tevens moet er nog een derde dame medisch gekeurd worden maar daarover later meer. A,s zaterdag de kick-off uit naar D.V.O.V. in Rozendaal.

Lisette & Amber heel veel succes komend seizoen

 

DR. Jacobo

2 gedachten over “MB1 TRANSFERNIEUWS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *